Відомий російський актор Еммануїл Віторган дуже популярний у соцмережі Instagram. 80-річний артист часто викладає гарні ролики зі своїми маленькими доньками – Етель і Кларою.

Проте нещодавно в записі Еммануїла Гедеоновича вибухнув скандал. Актор поділився відео, на якому дворічна Етель сидить на горщику, а в цей час Ірина Млодік запитує донечку, чи любить вона свою молодшу сестру Клару. Дівчинка мотає головою і відповідає: "Ні".

Віторган вибачився за відповідь доньки в підписі до ролику, але фанати звернули увагу зовсім не на зауваження Етель. Приводом для критики стало те, що батьки показали всім крихітку на горщику.

"Етель виросте, і їй буде соромно", "Відео дуже особисте, не варто було його виставляти на загальний огляд!" - пишуть підписники Віторгана в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в кінці серпня минулого року Еммануїл Віторган та його дружина Ірина Млодік заявили про народження другої доньки. Батьки вже в досить зрілому віці зважилися стати молодими батьками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус прийняла пропозицію колишнього Собчак – "Ридала".

Також портал Знай.uа писав, що колишній Ксенії Собчак Максим Віторган жорстко протролив її весілля: "Чому не вели полонених?".