Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи в образі з нового кліпу на пісню "ВЕЧЕРиНОЧКА", яка швидко стала хітом літа 2020. Так, артистка приміряла спокусливу міні-сукню з золотою бахромою від популярного українського дизайнера, засвітивши при цьому струнке тіло і розкішні груди.

Віра також поділилася цікавими фактами про шикарне вбрання - виявляється, сукня важила цілих 5 кілограм, знадобилася всього одна примірка, щоб дизайнер зробив її за параметрами виконавиці, а якщо викласти всі намистинки-камінці з бахроми в один ряд - вийде цілий кілометр!

Наша #ВЕЧЕРиНОЧКА створювалася неймовірно творчими людьми і в крутійшій синергії! Окреме місце у цій роботі для мене займають образи у відео! Саме так мене побачила @tanumuino 🧡, а @olaazh і @frolovheart ♥️ здійснили задумане ) На другому фото в каруселі - ескіз цієї сукні. Нам знадобилася лише одна примірка, щоб @ivfrolov «посадив» її на мене! Кілька фактів про плаття: 1) Якщо викласти всі камені в одну лінію, то довжина такого ланцюжка складе близько 1 км. 2) Нещодавно я танцювала в ньому під дощем і це єдине плаття, яке не змокло, але вологим стало виглядати ще краще 😉 3) Плаття важить 5кг, і коли ти береш його в руки - воно важке, але коли одягаєш на себе , завдяки спеціальним конструкціям - взагалі перестаєш відчувати його на тілі. Саме тому я так легко і з радістю рухалася в ньому, танцюючи на столі, ну ви бачили 😉.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше