18-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделингом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя. Нещодавно юна знаменитість приїхала погостювати до зіркової бабусі в заміський будинок під Києвом, виставляючи безліч кадрів зі столиці України.

На цей раз артистка показала серію трепетних кадрів на тлі соснових дерев, лежачи на зеленій травичці разом з собачкою породи бішон-фрізе на прізвисько Джиммі. Так, дівчина приміряла лише спокусливе бікіні, засвітивши струнку фігуру, насолоджуючись спекотним сонечком і лісовою прохолодою.

💖

Фолловери залишилися в захваті: "Венера Мілоська!!!!👏❤️", "Богиня мого роману! 😍😘💚💙💛💚", "Афродіта! Софія! Ви божественно гарні , милі й чарівні!!!!😍💕", "Неземна 🤍🧚‍♀️", "Як у вас там класно і тихо і спокійно 🤗", "Які гарні! 😍❤️🔥", "Як красиво 👍", "Дуже незвичайна фотосесія)", "Краса неймовірна 🌹", "Вау😍 що це за порода собаки?", "Ти казкова мила".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.