Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорті на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла про головні правила правильного харчування. Так, артистка наголосила, що не варто рахувати кожну калорію, лаяти себе за зайвий з'їдений шматочок, вышукувати все надто здорове і екологічне, але при цьому і не напихати свій організм виключно "шкідливою" їжею, а отримувати від прийому їжі варто лише задоволення.

При цьому на серії розкішних кадрів з недавньої фотосесії Аніта позувала в чорних брюках і боді з глибоким декольте, засвітивши розкішну фігуру.

Що таке в моєму уявленні НОРМАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ. ⠀ Це коли ти можеш з'їсти все і потім спокійно спати, а не плакати і картати себе. ⠀ Це коли ти не хочеш цілодобово їсти тільки гидоти. З чого б це, якщо ти любиш своє тіло і хочеш бути здоровою і красивою! ⠀ Це коли ти можеш випити, але щось смачне і не пляшку. А можеш і пляшку якщо сильно погано. Але сподіваюся раз в рік сильно погано буває. ⠀ Це коли ти не рахуєш ккал, але знаєш що в руколі їх мало, а в торті і алкоголі багато. ⠀ Це коли ти не хворієш орторексією ( вишукування тільки корисного, еко, безглютен, дуже чистого і тд) але при цьому твоє меню різноманітне, а не тільки: борщ, котлета, огірки, помідори. ⠀ Це коли ти їси солодощів рівно стільки щоб задовольнити смак і голову, але не так багато, щоб встигнути нашкодити фігурі. ⠀ Це коли ти думаєш про їжу як про одне із задоволень у житті, а не ворога номер один. ⠀ Амінь.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливому плаття показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також Знай.uа" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.