Зірка серіалу “Кадетство” Кирило Ємельянов, відомий роллю "Гниди", продовжує потерпати від власних дій. Ємельянов розлучився зі своєю дружиною, з якою виховує двох маленьких дітей, 9 і 6 років. Суд призначив актору виплату аліментів -17 тисяч рублів на кожну дитину, які він не виплачує, за словами колишньої дружини. Актор, своєю чергою, заявляє, що колишня дружна чинить спротив і не дозволяє Ємельянову бачитись із дітьми.

Про це повідомляє російське видання Дни.ру.

Кирило Ємельянов, скрін з відео
Кирило Ємельянов, скрін з відео

Окрім судової тяганини і сварок за дітей та аліменти, актор попав у п'яний дебош. В одному із барів він випивав з інста-моделлю Катериною Бобковою - горе-подружкою російських футболістів Мамаєва і Кокоріна, які поруч із нею набили людей в барі за що отримали судове покарання. Згодом Кирило Ємельянов відключився, що налякало Катерину. Вона викликала швидку допомогу, яка приїхала на допомогу актору. Той же, неочікувано “прокинувшись” почав бити лікарів. Коли на місце подій прибула міліція, Ємельянов почав погрожувати і їм. Коли його “спакували”, він знову втратив свідомість. За це на нього відкрили кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зірка "Кадетів" загримів до поліційного відділку, що накоїв Ємельянов.

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліменти будуть перераховувати на особистий рахунок дитини.

Також Знай.ua писав, Аліменти в Україні: боржникам буде несолодко.