Телеведуча "Нового Каналу" та кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь нарешті змогла виконати мрію свого дитинства.

Так, нещодавно у знаменитості з'явилася собака породи французький бульдог, яку вона назвала Сарою, і тепер безмежно щаслива, бо не розлучається з новою подругою ні на хвилину.

А вже нещодавно зірка "Аферистів в мережі", яка полюбляє радувати шанувальників фотографіями чотирилапої улюблениці, вчергове оприлюднила яскраве фото з Сарою. На кадрі видно, як знаменитість в червоній сорочці лежить в зеленій траві, а поруч на м'ячику спить і сама пухнаста "зірка".

Скріншот допису

Варто зауважити, що користувачам таке миле фото сподобалися – про це свідчать сотні лайків, а також коментарі стосовно того, що вони раді за телеведучу, яка зуміла знайти собі таку подругу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Елена-Крістіна Лебідь відбилася від рук екс-міністра Розенко і викрала машину у таксиста.

Як повідомляв Знай.ua, наречена Розенко показала собачі витівки подружки.

Також Знай.ua писав, що наречена Розенко зізналася, як її "смажить" просто на вулиці.