Відомий український Фотограф Ростислав Ріпка вирішив зняти своїх улюблених моделей в стилі Cosette Harcourt (Козетт Аркур). Зокрема, цього разу черга дійшла до акторки театру та кіно, а також громадської діячки Ірми Вітовської-Ванца

Відповідні знімки з фотосесії, яка відбулася у рамках фотопроєкту Harcourt Inspiration, остання оприлюднила на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що Harcourt (Аркур) – це знаменита паризька фотостудія братів Лакруа. Це місце прославилося гламурними чорно-білими портретами кінозірок, автором яких була Козетт Аркур.

Наразі ж у фотосесії Ростислава взяли участь Алла Мазур, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Ольга Сумська, Руслана Писанка, Слава Камінська, Юлія Бориско.

Фото з фотосесії

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А наразі черга дійшла і до Ірми Вітовської-Ванца, яка подякувала фотографу за чудові знімки та заявила, що дуже задоволена, що зуміла стати частинкою даного проєкту.

"Магія нашого проекту продовжується. Нарешті ми зробили це з Ірма Вітовська-Ванца. Дякую за неймовірне натхнення", - написав Ріпка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мікеле Морроне роздягнувся та націлився своїм апаратом прямо на фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.