Не так давно завершився 10 сезон телевізійного шоу "Холостяк", де пілот Макс Михайлюк зупинив свій вибір на гімнастці Дарії Ульяновій. Однак, пара проіснувала зовсім недовго, адже Макс зізнався обраниці в інтимі з іншою на проєкті. Дівчина цього не стерпіла і прийняла рішення закінчити такі відносини.

Даша Ульянова, фото - Instagram
Даша Ульянова, фото - Instagram

На пост-шоу Холостяка Макс зізнався, що хотів би зберегти стосунки і досі закоханий у Дашу і це залишало фанатам місце для надії, що пара возз'єднається. Однак, дії Михайлюка не відповідали його словами. Йому не раз приписували романи з іншими дівчатами, в компанії яких його бачили, а під час прямого ефіру з Олею Виноградовою - теж учасницею шоу "Холостяк" - Макс зазначив, що не зовсім вільний і є дівчина, з якою він спілкується.

Макс Михайлюк, фото: СТБ
Макс Михайлюк, фото: СТБ

Фанатам не так довго залишалося гадати, хто ж ця таємнича обраниця. Нею виявилася відома модель Дарія Хлистун, яка через візовий скандал не змогла брати участь у шоу Victoria’s Secret у Шанхаї.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Примітно, що Даша повинна була стати першою українкою, яка прийняла б участь у показі Victoria’s Secret.

Зовсім нещодавно модель виклала сторіз в Instagram, де одночасно міцно (щоб конкурентки не вкрали) і ніжно обіймає недавнього холостяка. Парочка прогулювалася на популярному пляжі в Одесі, рідному місті Макса.

Хлистун та Михайлюк, скріншот сторіз
Хлистун та Михайлюк, скріншот сторіз

А незадовго до цього парочка відпочивала в компанії Гриші Решетника та його дружини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, холостяк Макс "знайшов" сина, якого шукали кілька років, такого не очікував ніхто.

Як повідомляв Знай. ua, ведучий "Холостяка" розкрив подробиці зради Макса Михайлюка на проекті.

Також Знай. ua писав, що Макс Михайлюк зробив відверте зізнання з учасницею "Холостяка", Даша буде знищена.