Мікеле Морроне – один з найпопулярніших італійських акторів і виконавців поп-музики. Його пісні і фільми широко відомі і в Україні. Робота над творчістю призупинилася через пандемію коронавірусу в Італії, однак Морроне не сильно переймається. Йому на карантині явно зовсім не нудно.
Морроне опублікував у своєму Instagram відео, як він проводить час на карантині.

На ролику Мікеле відпочиває разом з друзями. Незважаючи на карантин, вони явно кудись прямують в дуже непоганому автобудинку. Компанія розважається під музику, і явно насолоджується поїздкою. Куди саме прямує італійська зірка разом зі своєю компанією – поки невідомо, але, найімовірніше, вже найближчим часом ця таємниця стане дійсністю (завдяки Instagram Морроне).

Мікеле Морроне, фото з Instagram
Мікеле Морроне, фото з Instagram

Але увагу шанувальників привернув дивний жест, який зробив друг Морроне на його адресу - спробував чи то схопити за щоку, чи то засунути палець в рот. Як це розуміти? Оголошується конкурс серед читачів на найоригінальнішу трактовку. Очевидні речі не пропонувати...

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мікеле Морроне змусив фанаток битися в екстазі – "Почекай і подумай".

Як повідомляв портал Знай.uа, Мікеле Морроне показав, як вміє приносити задоволення язиком.

Також портал Знай.uа писав, що Мікеле Морроне оголився і проявив себе у всій красі.