Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, на якому пішла просто у воду. І навіть запропонувала фанатам самостійно придумати підпис до відео.

У ролику Настя стоїть на краю басейну в красивому короткій сукні і на шпильках і тримає в руках рушник. Вона розстилає рушник прямо на воду, а потім дуже впевнено крокує, ніби на подіум. І на другому кроці буквально пірнає під воду. Правда потім показала фанатам на камеру, що з нею все гаразд і це був тільки жарт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Хода кішки, грація картоплі", "Коли входиш у доросле життя", "Ді Капріо в Титаніку відпочиває, так як ти гарно під воду пішла", Коли повелася на слова колишнього", "Пішла по англійськи", "Коли хотіла гарно пройтися крашем", "Неземне дефіле", - проявили креатив коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на казкову русалочка Аріель.

Як повідомляв Знай. ua, Оля Полякова показала "чим багата", фотограф заливався слиною.

Також Знай. ua писав, що Настя Каменських міні-топі розкрила секрет своєї чарівності.