Відомий режисер Роман Родін нещодавно опублікував доволі рідкісний кадр з виконавицею Аллою Пугачовою. На фотографії зображено легендарну артистку в купальнику на лазурному березі моря. Відомо, що знімок було зроблено в 1994 році на курорті "Золоті піски" в Болгарії.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Романа Родіна в мережі Instagram.

Публікація Романа Родіна, скріншот: Instagram
Публікація Романа Родіна, скріншот: Instagram

На знімку артистка не одна, а зі своїм продюсером і директором Олегом Непомнящим. Судячи за кадром, ранок на пляжі був не дуже спекотним, і Примадонна одягла легку куртку. Підписники не пройшли повз цю публікацію і активно прокоментували знімок.

"Красуня в будь-якому віці!", "Супер! І ноги стрункі, і сама красива!", - такі відгуки залишили деякі шанувальники.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Але знайшлися й такі, хто вирішив, що Примадонна виглядає не дуже добре, а всі позитивні коментарі лицемірні: "Скільки підлиз", "Ніжки буша", "І де стрункі ніжки?", "Стара калоша", "Яке жахіття!".

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео, вперше показавши 56-річного брата Дмитра і його сім'ю. Так, артист зізнався, що поки їхав по роботі з Москви на 3 дні, рідні та близькі влаштували йому сюрприз. Донька Ліза і дружина Алла навіть зняли на відео, як вся родина чекає на зіркового татка вдома, гріючись біля багаття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Алла Пугачова вперше показала 56-річного брата Максима Галкіна і його родину: "Найважливіше".

Як повідомляв Знай.uа Алла Пугачова розтопила сердечко Максима Галкіна своїм "дружком": "Така струнка".

Знай.uа писав, молодий татусь Галкін згадав юність — кадри з минулого століття.