Відома українська співачка Ані Лорак є дуже яскравою представницею естради, хоч і поїхала будувати свою зоряну кар'єру до Росії, де все ще проживає. Знаменитість активно випускає хіти, а також встигає радувати публіку ефектними образами в соціальній мережі Instagram.

Ані Лорак, скріншот Instagram

У свої 41 Ані Лорак виглядає чудово і не засмучується після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, від якого у артистки залишилася донька - Софія. До того ж, з особистим життям у співачки все відмінно - вона зустрічається з саунд-продюсером українського походження, учасником лейблу Black Star Єгором Глібом.

Проте на даний момент Лорак більше захоплена своєю роботою. Вона щосили готується до завершення карантину, запровадженого через пандемію коронавірусу, і нових концертів. Так, наприклад, артистка знайшла в своїх архівах записи з виступів, а найяскравіші моменти з них розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Ані Лорак, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Фани в захваті від нової публікації Лорак і в черговий раз відзначили, що вона дуже гарна. Також вони згадали про те, що з нетерпінням чекають на її нові концерти та шоу.

"Номер просто шикарний і образ крутий😍 КОЛИ НОВЕ ВІДЕО У ТІК ТОЦІ? ЛЮБИМО ВАС❤️", "Обожнюю!♥️", "Як же ми скучили Кароліночка 😍 так хочеться на Ваші концерти😍 Ну нічого❤️ все буде обов'язково!😘 Потрібно ще трохи почекати 🙏❤️ Люблю Вас дуже❤️ і дуже чекаю в Петербурзі з концертом😍 Гарного Вам дня 😘 Захоплююся Вами і дуже люблю ❤️❤️❤️😘💋", "З першого погляду закохалася в вас, як людину і вашу творчість💘", - відреагували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ані Лорак показала милі знімки з нової фотосесії в соцмережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ані Лорак вразила змінами в море блискіток.

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак і Кіркоров раптово "відбили" перемогу у Білана на "Євробаченні-2008".