Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклі Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у різних проєктах на українському телебаченні. Під час карантину йому довелося повернутися додому в Грузію, де він активно займався спортом і радує шанувальниць новими знімками в Instagram.

Так, на цей раз Макацарія оприлюднив фото, на якому позує в тумані серед поля в Батумі, примружившись дивлячись в об'єктив камери, ймовірно, через сильний вітер. Він одягнений в світлі джинси та блакитну сорочку в смужку. В якості аксесуара Іраклі вибрав розкішний годинник, а своє волосся елегантно уклав гелем.

"Якщо у вас була можливість вибрати будь-яку професію, що б це було? 💁🏻‍♂️", - поцікавився він у шанувальників.

Іраклі Макацарія, скріншот Instagram

У свою чергу, користувачі мережі поспішили дати відповідь на поставлене запитання та зізналися, яка професія була б їм до душі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Професія, яка змогла б принести в цей світ щось хороше і значуще...)))", "Архітектор😊", "Режисер", "Письменник", "Я люблю свою професію аудитора 👩🏻‍💼❤️ Хотіла вступити на театральний 🎭 🙈Але змінила свої плани 😊Зараз якби стояла перед вибором, вибрала професію психолога💚🙏", "Хірург", "Цілитель. Але це швидше покликання. В принципі, таким і повинен бути вибір професії, причому будь-якої😉", "Я романтик, люблю море , була можливість ходити в рейси", "Фотограф.. але я ним не стану", - написали юзери.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в життя "Холостяка" Іраклі Макацарія з'явилося маленьке диво.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Іраклі Макацарія з факелом у руках запалив серця "наречених".

Також "Знай.ua" писав, що Іраклі Макацарія розповів про своє нове захоплення.