Відома українська співачка Софія Ротару, яка виховала онучку красуню Соню Євдокименко, вирішила поділитися зі своїми шанувальниками фотографіями розкішного будинку і квітучого біля нього саду з прекрасними трояндами, ліліями та гортензіями.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Софії Ротару в мережі Instagram.

Публікація Софії Ротару, скріншот: Instagram
Публікація Софії Ротару, скріншот: Instagram

Публікація Софії Ротару, скріншот: Instagram
Публікація Софії Ротару, скріншот: Instagram

На своїй сторінці Софія Ротару розмістила знімки трьохповерхового особняка. Зокрема, біля будинку зірки ростуть троянди, гортензії та лілії. Варто зазначити, що виконавиця не підписала свою публікацію, залишивши шанувальникам поле для роздумів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

В коментарях шанувальники не стримали свого захоплення і залишили купу компліментів під фото. Так, користувачі зазначили, що Ротару – власниця будинку мрії: "У вас дуже гарний будинок"; "Неймовірна краса"; "Як у раю"; "Квітковий рай"; "Як красиво! Ви щаслива жінка".

Софія Ротару, фото Instagram
Софія Ротару, фото Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що відома українська співачка Софія Ротору за все своє яскраве життя підкорила не одне чоловіче серце, що продовжує робити і по сьогоднішні. Зірка не припиняє дивувати своїх шанувальників яскравою зовнішністю, незважаючи на свій вік вона чудово виглядає.

Тим не менш співачка ніколи не приховувала того, що робила пластичні операції. Не так давно в мережі з'явилася інформація про те, що співачка використовує спеціальні силіконові накладки на обличчя, в яких і виступає на концерті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, юна онука Ротару в бікіні позасмагала з таємничим красенем.

Як повідомляв Знай.uа племінниця Ротару ледь прикрила струнку фігуру купальником.

Знай.uа писав, онучка Софії Ротару вперше відверто оголилася на камеру – бабуся оцінила.