Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк підкорила Дніпро в Києві. Відповідну серію кадрів вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на знімках Нікітюк позувала на гідроциклі. Також вона одягнена у спортивний костюм чорного кольору, який ідеально підкреслював її форми. Зверху телеведуча одягла легку кофту з смугастим візерунком. Своє волосся вона вирішила залишити розпущеним, а на її руці можна помітити резинку для волосся.

"А вчора я осідлала гідроцикл😁 Київ з води прекрасний!!! І я вам хочу сказати водій теж нічого😆 Дівчатка, хто катався? Як вам цей агрегат?👇🏻", - написала Леся.

Леся Нікітюк, скріншот Instagram

Леся Нікітюк, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У свою чергу, шанувальникам сподобалися знімки телеведучої, і вони поспішили відповісти на поставлене запитання.

"Як ти ще телефон не втопила", "ООО! Яка прозора Вода! О й Леська на ній! Молодець дівка. Віджигає!", "Тааак,супер", "От би у мене водієм була Леся Нікітюк😉 теж водій нічого б був😍💯 прокатиш ?😉", "Леська, розумниця, красуня, наша людина👤!!! ❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘👍👍👍👍👍", "Класно, люблю гідроцикл)", - відреагували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Леся Нікітюк похвалилася заробітками на чоловіках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк вирішила професійно зайнятися піжамами.

Також "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк в грайливому міні похизувалася результатами чудо-дієти.