Відома українська співачка Ані Лорак є дуже яскравою представницею естради, хоч і поїхала будувати свою зоряну кар'єру до Росії, де все ще проживає. Знаменитість активно випускає хіти, а також встигає радувати публіку ефектними образами в соціальній мережі Instagram.

У Мережі обговорюють домашнє фото Ані Лорак. Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу Ані Лорак повідомила про роман з молодим учасником Black Star Єгором Глібом, колишнім чоловіком української співачки Тетяни Решетняк (TAYANNA). Вже цієї весни в Мережі з'явилися перші чутки про вагітність артистки. Сама Кароліна їх поки не коментує, хоча і спростовувати не поспішає.

Лорак // www.instagram.com/anilorak
Лорак // www.instagram.com/anilorak

Днями в мережі з'явилося фото, на якому співачка позує біля сходів у своєму будинку. На Лорак чорна водолазка з відкритою спиною і джинси, під якими видно злегка округлий живіт Ані. А батьком малюка фани прозвали Єгора Гліба.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фани в захваті від нової публікації Лорак і в черговий раз відзначили, що вона дуже гарна. Також вони згадали про те, що з нетерпінням чекають на її нові концерти та шоу.

"Красуня", "Леді, ви прекрасні", "Дивовижний погляд", "Ти немов створена для любові", - коментують фото Лорак шанувальники.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ані Лорак показала милі знімки з нової фотосесії в соцмережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ані Лорак вразила змінами в море блискіток.

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак і Кіркоров раптово "відбили" перемогу у Білана на "Євробаченні-2008".