Український артист Андрій Данилко, відомий за образом Вєрки Сердючки, вирішив прокоментувати рішення музиканта і донедавна народного депутата Святослава Вакарчука піти в політику.

"Я не знаю, навіщо Вакарчук взагалі пішов у політику. Тим більше, у нього вже був політичний досвід. Я не суддя, а він - дорослий чоловік, проте мене завжди дивувало, навіщо людина, яка збирає стадіони, пише музику, йде в сферу, де він нічого не зробить. Є три типи людей, які йдуть у політику: наївні дурні, або люди, які думають про великі гроші. Хотілося б вірити, що Вакарчук, створюючи партію, був просто наївною людиною", - дивується Данилко.

Святослав Вакарчук, скріншот: YouTube
Святослав Вакарчук, скріншот: YouTube

Артист зазначив, що не впевнений в тому, що фанати приймуть назад Вакарчука. Крім того, Андрій Данилко зізнався, що його в політику заманювали величезними сумами після феєричного виступу на Євробаченні-2007 з піснею "Dancing Lasha Tumbai", яка зайняла 2 місце.

"Ми були на хвилі, думали про подальший розвиток. Нам пропонували йти в політику, пропонували величезні суми, але я вчасно зрозумів, що це територія, де несмішно. За пару годин ми відмовилися від реєстрації в якості кандидата в депутати - я нікому нічого не обіцяв. І зараз я дуже щасливий, що відмовився. Шкода, що Славко пішов у політику. Піде він у політику в третій раз? Складно сказати, але людина, який зробила це двічі, може зробити це і втретє", - вважає Андрій Данилко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Данилко не зміг поховати багаторічну таємницю.

Як повідомляв Знай. ua, "призрак" Сердючки досі дістає Данилко.

Також Знай. ua писав, що Сердючка теж плаче, Данилко поділився величезним болем свого життя.