Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила пікантний чорно-білий кадр, лежачи на білосніжних простирадлах лише в халаті і грайливо приспустивши тканину на одному плечі. Так, юна знаменитість засвітила струнку фігуру, загадково дивлячись у камеру.

Eyes on fire (очі палають)

Фолловери не пройшли повз: "Швидше сумують очі💐💐💐💐", "Соняша❤️", "Нереальне фото 🌹🌹🌹", "Спочатку подумала, що фото Кейт Мосс", "Красуня ♥️".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Соня Кіперман виставила в Сторіс досить пікантне відео, на якому показала, як проводить спекотне літо. Красуня позувала у бікіні на яхті, засвітивши розкішні форми. До речі, Соня знову повернулася до натурального світлого кольору волосся, адже на деякий час пробувала себе в ролі шатенки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше