Стало відомо, що в ніч з 5 на 6 липня в Москві у віці 55 років помер відомий художник та письменник Сергій Заграєвський.

"Сергій Вольфгангович раптово помер у ніч з 5 на 6 липня в колі сім'ї", - повідомили в прес-службі Професійної спілки художників РФ.

Заграєвський помер внаслідок гострої серцево-судинної недостатності. Померлого художника знайшла його дружина.

Сергій Заграєвський, фото zagraevsky.com
Сергій Заграєвський, фото zagraevsky.com

Сергій Заграєвський народився в 1964 році. Закінчив Московський автомобільно-дорожній державний технічний університет (МАДІ), потім пробував себе у найрізноманітніших сферах: займався науковою роботою і бізнесом.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У 1990-х роках Сергій захопився історією архітектури та богослов'ям.

Після 30 років вирішив остаточно присвятити себе мистецтву. У 1999 році Заграєвський створив Професійний союз художників Росії, який очолював до останнього дня свого життя.

Художник був також відомий за частими появами на телебаченні. Він був постійним гостем різних ток-шоу, в тому числі "Пусть говорят"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нещодавно помер учасник знаменитого гурту "Ласковый май" Володимир Бойко.

Як повідомляв портал Знай.uа, 4 липня пішов з життя старший єпископ Української Євангельської Церкви Василь Райчинець.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові зупинилося серце видатного художника Валерія Шаленка.