Стало відомо ім’я першого судді нового сезону "Танців з зірками" на "1+1". Ним у четвертому сезоні танцювального конкурсу стане Катерина Кухар. Про це прима-балерина розповіла сьогодні, 6 липня, у студії "Сніданку з 1+1".

Катерина розповіла, що вже з нетерпінням чекає на новий сезон, та заінтригувала глядачів, повідомивши, що у суддівській панелі можливі зміни. У третьому сезоні членами журі були прискіпливий Влад Яма, емоційний Франсіско Гомес, сувора Катерина Кухар та легендарний Григорій Чапкіс.

Катерина Кухар, фото: прес-служба 1+1
Катерина Кухар, фото: прес-служба 1+1

"Ми всі скучили за цими неймовірними емоціями, яке дарує нам мистецтво та Танці з зірками. Тому вечірка відбудеться і кінець світу скасовується. Новий сезон буде найтанцювальнішим в історії, з неймовірними зірковими учасниками, а у суддівському складі теж відбудуться зміни", - інтригує Катерина Кухар. Катерина Кухар

Балерина також розповіла з ким з героїнь балету у неї асоціюється учасниці минулих сезонів "Танців з зірками". Так, Кармен нагадує Катерині пристрасну ведучу "Сніданку з 1+1" Людмилу Барбір, Надя Дорофєєва така ж тендітна та ніжна, як і Аврора зі "Сплячої красуні", а от Шахерезада така ж запальна та загадкова, як і Мішель Андраде.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вже незабаром стануть відомі імена зіркових учасників та ведучих нового четвертого сезону проєкту, а хто сяде у суддівські крісла розкажуть в ефірі "Сніданку з 1+1" вже найближчим часом. Традиційно у шоу "Танці з зірками" беруть участь 14 зіркових пар. Переможцями третього сезону проєкту стали акторка Ксенія Мішина та її партнер – танцівник і хореограф Женя Кот.

Катерина Кухар, фото: прес-служба 1+1
Катерина Кухар, фото: прес-служба 1+1

Катерина Кухар, фото: прес-служба 1+1
Катерина Кухар, фото: прес-служба 1+1

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергій Бодров залишив по собі найцінніше – донька зірки "Брат-2" вперше показалась на широкій публіці

Як повідомляв портал "Знай.ua", Адель приміряла сукню, яку носила до свого колосального схуднення — різниця приголомшлива

Також "Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі з "Величного століття" розповіла про труднощі у вихованні доньки