Дочка Майкла Джексона Періс Джексон, зіграє роль Ісуса Христа в новому проекті під назвою “Звичка”. Серіал на фінальній стадії: режисери і продюсери почали активно зустрічатися з журналістами, щоб просувати своє дітище.

Відомо, що Періс Джексон, зіграє роль Христа в гротескному і трохи трешовом інді-фільм, який косить під стиль молодого Тарантіно.

Поки що не оголосили навіть дату прем'єри, хоча зйомки закінчилися ще навесні 2020 року. Протягом фільму до тусовщиці в образі Ісуса є Джексон.

Однак глядачі з невідомих причин припустили, що співачка зіграє не тільки жіночу версію сина Божого, але і зобразить лесбіянку. Однак в описі проекту ніде не зазначено, що у Христа буде яка-небудь орієнтація.

Періс Джексон, фото Instagram
Періс Джексон, фото Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Консерваторська організація One Million Moms опублікували звернення і склали петицію, в якій назвали картину богохульною і закликали краще вивчити Біблію. Зараз під зверненням підписалося вже 296 тисяч чоловік.

Виконавчий директор фільму Касіян Елвес прокоментував скандал у своєму Twitter і пояснив, що в картині є момент, в якому до героїні Торн приходить бачення її матері, яка одягнена як Ісус і що чутки про те, що Джексон зіграє лесбіянку не правдиві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кара Делевінь пішла по руках у французькому кабаре.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Майкла Джексона зіграє Ісуса разом з режисером фільмів для дорослих.

Також Знай. ua писав, що як з Майкла Джексона "ліпили" збоченця.