Відомий американський актор, який став популярним після зйомок у ролі Фродо Беггінса в трилогії "Володар перснів", Елайджа Вуд підтримку кандидата в президенти Білорусії Віктора Бабарика та його сина Едуарда, які зараз знаходяться в СІЗО.

Відповідне відео оприлюднила в Instagram дівчина Едуарда Бабарика Олександра Звєрєва.

За словами самого актора, записати звернення його попросили друзі сім'ї Бабарика, а також запевнив, що читав про ситуацію, в яку потрапили Віктор і Едуард, і висловив надію, що скоро їх відпустять.

"Є прекрасна цитата Семвайза Ґемджі з" Володаря перснів": "В світі є добро, містер Фродо, і за нього варто боротися ". Це правда, і така ситуація зараз по всьому світі. Сподіваюся, коли ви отримаєте це повідомлення, ви будете здорові і щасливі. Бережіть себе!" - сказав актор.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто зауважити, що Віктор Бабарика – колишній голова правління Белгазпромбанка, який став одним з найпопулярніших суперників Олександра Лукашенка на майбутніх президентських виборах.

Вже в середині червня останній з сином був затриманий у справі про несплату податків і відмиванні грошей в Белгазпромбанку. В рамках справи було затримано ще 15 колишніх і діючих співробітників банку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Білорусі затримали відомого блогера, який "не сподобався" Лукашенку – "Я переживаю…"

Як повідомляв Знай. ua, голодні українці побачили зарплати Разумкова, Стефанчука та Кондратюк.

Також Знай. ua писав, що колега Зеленського необережно пожартував над Тимошенко прямо в Раді.