Оля Полякова затанцювала разом з донькою у мережі TikTok під пісню Потапа, на що він не зміг стриматись і пожартував.

Останніми днями під хештегом #chicabamboni у мережі TikTok і Instagram всі охочі залишають свої відео, в яких роблять ритмічні і чіткі веселі рухи під пісню Чіка-Бомбоні. За умовами, потрібно “потанцювати” під одне і те саме місце, тому можна оцінити як різні люди інтерпретують одні і ті самі ритми, рухи. Цей флешмоб запустив Потап, адже пісня Чіка-Бомбоні скоро буде випущена гуртом Мозгі, учасником та продюсером якої і є Потап.

Маленький “тізер” цієї пісні було увімкнено у прямому ефірі групи Мозгі. Учасники легко потанцювали під приспів, після чого фанати гурту і пісні почали й собі повторювати ці рухи.

Оля Полякова з донькою також записали таке відео. Мама з донькою вдома у звичайному одязі. Потап зробив репост відео і пожартував: “За найкращий танець з донькою отримують приз - похід на концерт Олі Полякової ці прекрасні дівчата.”

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова "схудла" українок всього за 1,5 тижні, - як швидко позбутися зайвих кіло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.