Шанувальники відомого телеведучого, вдівця Жанни Фріске Дмитра Шепелєва не на жарт стурбовані його долею. Як відомо, Діма вже майже два місяці не виходить в мережу, нічого не публікує, і взагалі його активність зведена до нуля. І це при тому, що під час роботи на російському "Першому каналі" він мало не щодня радував фанатів свіжими знімками в Instagram.

Також змушує задуматися заява матері Фріске про причини зникнення Дмитра. Про це пишуть російські ЗМІ.

Дмитро Шепелєв, скрін з відео
Дмитро Шепелєв, скрін з відео

"Втік, як боягуз", - заявила жінка в одному з останніх своїх інтерв'ю.

Заява матері Жанни вказує на впевненість батьків виконавиці в тому, що Шепелєв зник невипадково. Повна плутанина в житті Дмитра почалася через пару місяців після того, як якийсь шанувальник і давній друг Жанни повністю сплатив борги сім'ї Фріске перед "Русфондом". Доброзичливець побажав залишитися інкогніто і заявив, що зробив це в пам'ять про Жанну.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дмитро Шепелєв, фото YouTube
Дмитро Шепелєв, фото YouTube

Минуло всього кілька місяців після знаменної події, як раптом Шепелєва раптово виганяють з "Першого каналу". Зрозуміло, Дмитро заявив, що пішов сам. Але навряд чи людина, що має багатомільйонний прибуток, добровільно піде у невідомість.

У мережі часто говорили про те, що Шепелєв пішов не сам, а його змусили це зробити. За однією з версій, в скандалі з звільненням замішана історія з благодійним фондом, де знову згадується таємничий друг Фріске.

Як стало відомо раніше, Ернст не тільки запросив Дмитра на "Перший канал", але і забезпечив його квартирою у Москві. Багато хто вважає, що основну роль у цій історії зіграли багаті і впливові друзі Жанни: нібито вона хотіла, щоб Дмитро був поруч з нею.

Але зараз, коли Фріске більше немає, а сам Шепелєв вплутується в конфлікти з батьками виконавиці, так чи інакше, поливаючи їх брудом, він сам поставив під удар свою кар'єру на "Першому каналі". Цілком логічно, що впливовому другу Жанни було вкрай неприємно спостерігати за ситуацією і він доклав руку до нещасть Дмитра. Сам же Шепелєв, на думку батьків Фріске, втік, як боягуз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Якби знала, то не народжувала б зовсім": останні слова Жанни Фріске пронизують серце.

Як повідомляв Знай.uа 5 років без Жанни Фріске, як змінився коханий співачки Дмитро Шепелєв після її смерті.

Знай.uа писав, рудий з "Іванушек" показав ексклюзивні архіви з покійною Фріске - "Сумую...".