Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відео, на якому з нею трапився неприємний інцидент під час зйомок кліпу на ліричну пісню "Самолеты". Так, артистка повинна була пробігтися на камеру по злітній смузі, але випадково зачепилася і впала на асфальт. Пізніше красуня зізналася, що серйозних травм не отримала - розбите коліно і садна, болить рука, проте перший час після падіння не змогла дихати.

Моя сама драматична пісня «Самолеты» екранізована вранці прекрасною @alinagerman . Було боляче? Було. Буде ще? «..кто-то бы мог отменить самолёты, остаться на взлётной сейчас, но оглянись и не дай мне упасть в этот раз...»

Перші десять секунд я не могла дихати. Грудна клітка не брала повітря. Пояс розстебнули, але це не допомогло. Покладіть її на землю!!! Вона повинна розігнутися!!! Виявляється так страшно, коли не можеш дихати. ⠀ Через хвилину, що здалася вічністю, почало відпускати. Я побачила команду в жаху і зрозуміла, що потрібно показати їм, що все добре. Щоб вони не хвилювалися. ⠀ Коліно початло розпухати і кровоточили, до руки було боляче торкнутися. А давайте знімати! Мене це не зупинить. Тепер точно все по правді. ⠀ Дивно, як пісні збуваються. У пісні «Самолеты» є слова про не дай мені впасти ... Але я давно собі сказала, що не важливо скільки раз ти падав, важливо скільки раз піднявся. ⠀ І ми зняли сьогодні. Неймовірне відео. З неймовірним режисером @alinagerman І неймовірною командою справжніх однодумців 🙏🏼 ⠀ Спасибі за Ваше занепокоєння і листи. І слова. Поки я кульгаю і не рухаю рукою. Але впевнена, що це тимчасово. А наші «Літаки» вічні ❤️

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.