Вікторія Смеюха - одна з найбільш завидних наречених в Україні. Вона вже кілька разів збиралася заміж, але плани зривалися з різних причин. 2020 рік 34-річна зірка почала з чистого аркуша та відпочинку на Мальдіви. На місяць вона "випала" з соцмереж. Такий детокс допоміг їй багато чого переосмислити.

В інтерв'ю Знай.uа учасниця дуету "НеАнгели" розповіла, чи готова вона знову відкрити своє серце і почати нові стосунки, як пережила зраду колишнього коханого і що думає про шлюбний контракт. Також Віка відповіла, змогла б вийти заміж за іноземця, або чоловіка без фінансової складової.

Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки
Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки

Вікторіє, а ви б погодилися на участь в романтичному реаліті СТБ "Холостячка", в якому Ксенія Мішина буде першою героїнею? В такому проєкті потрібно розкривати і свої темні сторони, і секрети, і інтимні подробиці.

На даному життєвому етапі – думаю, ні. Я не хочу виносити на загальний огляд моє життя, оголювати душу, ділитися особистим – чи воно в минулому або сьогоденні. Моя творчість передбачає публічність – преса і так багато може вивідати, то, чого б мені не хотілося озвучувати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Я не потребую додаткової самореклами, яка, безсумнівно, буде – аудиторія любить драму, інтриги і таємниці. А я не готова грати з почуттями, водити за ніс чоловіків і заплутувати себе. Проєкти, де будують любов під прицілами камер – не для мене.

Як давно ви не були у стосунках? І чи змінилися після зради коханого чоловіка?

Стосунки завершилися не так давно. Я відчула весь можливий спектр емоцій: мені хотілося і жаліти його, і сміятися над ним, його дурістю. Мені хотілося змінити своє життя кардинально. Звичайно, я переживала, плакала, молилася.

Сьогодні я знайшла в собі сили пробачити і відпустити, але тоді біль від зради була дуже глибока і довіра дуже підірвалася. Озираючись на пройдений шлях, розумію, що зараз мені потрібні чесні й довірливі стосунки.

Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки
Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки

Думка про заміжжя у вас не змінилася з часом? І чи розглядали б шлюбний контракт з внесенням туди пункту про зраду?

Навпаки – я багато чого переосмислила і виразніше відчуваю, яку сім'ю я хочу, якого чоловіка поруч. Сказавши до побачення попереднім стосункам, я відкрита до нових – зрілих, усвідомлених, у вірності і любові, у взаємодопомозі та підтримці один одного! Мої життєві цінності міцні і непорушні!

Щодо шлюбного контракту… я розумію, що в сучасних реаліях ця угода цілком природна і немає у її складанні нічого ганебного. Але, знаєте, моє виховання і сприйняття заміжжя йде врозріз з підписанням такого договору – така "перестраховка" ніби налаштовує на негативний результат шлюбу. Головне – зустріти свого чоловіка, вибрати гідного і порядного, щоб не вносити "пункти про зраду" і не ділити житло.

Як мені здається, якщо у подружжя і станеться розлучення – справжній і нормальний чоловік не залишить дружину і дітей самих, без даху над головою. Гроші – це всього лише ресурс, і володіння ними не змусить оточуючих любити вас. Реальна причина успіху будь-якої справи або комунікації – це ваша особистість. Ваш внутрішній світ. І ті емоції, які ви можете подарувати своєму обранцю. Тому, шлюбний контракт – не для мене.

Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки
Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки

В Instagram вам пишуть безліч чоловіків, як і жінок, ймовірно, особливо після фото в бікіні. Чи погодилися б ви на побачення після такого віртуального знайомства?

Самоізоляція нині диктує свої правила. Під час карантину багато хто переключилися з реальних зустрічей на віртуальні: зараз розмова по телефону перетворилася на відеодзвінок. Він, по суті, замінює перше побачення. До пандемії це було б жахливо дивно. Але, найважливіше, щоб люди знайшли один одного – якщо комусь так зручніше, простіше, цікавіше – будь ласка, лише б не було депресій і самоїдства на самоті.

Скажу чесно, мені все ж ближче знайомства на власні очі – я хочу розглянути людину, її рухи і міміку, вдихнути парфум, спостерігати за поведінкою, як він (чоловік) слухає мене і бере участь у розмові. Все-таки, я людина публічна і дівчина обережна – хато знає, які маски носять співрозмовники в Інтернеті.

У чому головна помилка чоловіків при спробі зачарувати, як думаєте?

Часто трапляється, коли чоловік намагається завоювати увагу дівчини – він перетворюється в нав'язливого "сталкера", не дає ні хвилини спокою, ніби зачарований. Не спить ночами, думає про неї, постійно шукає зустрічі, строчить повідомлення. Забуваючи про друзів і роботу, він починає демонструвати їй свій підвищений інтерес, здійснюючи помилку за помилкою.

Немає напруження пристрастей, очікування, емоцій, непередбачуваності, які так необхідні дівчині для формування її потягу до чоловіка. Для неї такий занадто закоханий залицяльник – вже не чоловік.

Змогли б вийти заміж за іноземця?

Ні. Просто тому, що я погано володію іноземною мовою.

А за простого чоловіка без фінансової складової?

Біологічно і психологічно здорова жінка шукає сильного самця, з яким можна розслабитися, не нести на плечах всю тяжкість світу, а виконувати свої основні призначення – стежити за сімейним вогнищем і продовженням роду. Навіть якщо вона відноситься до стосунків як до інтриги, як до гри – підсвідомо вона буде шукати найкращого і найсильнішого обранця. Продовження роду – потужна програма, яка визначає вибір жінки.

"Кращий і сильний" означає "здатний любити, піклуватися, матеріально забезпечувати". Тому, безсумнівно, чоловікові важливо бути добувачем, героєм – саме так він реалізовується: кожен зліт кар'єрними сходами – це його точки зростання, впевненість і грунт під ногами.

Я хочу будувати сім'ю саме з такою людиною з великої літери – кращим і сильним!

Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки
Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки

Нагадаємо, раніше Знай.uа склав топ найсексуальніших українських "холостячок", про яких мріють всі чоловіки. Віка з "Неангелів", звичайно ж, в цьому списку.

Раніше Вікторія Смеюха розповіла, на який експеримент зважилася на відпочинку.

А ведуча і "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко розповіла про особливе місце в Україні, яке варто побачити кожному.