Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила відновити рубрику "Концерт за заявками", яка була дуже популярна під час самоізоляції через коронавірус. Так, артистка і її друг, актор Роман Полянський під гітару виконали кілька пісень у прямому ефірі, при цьому красуня періодично обіймала чоловіка.

Варто відзначити, що Роман був головним героєм практично всіх романтичних кліпів Аліни, а от чоловіка Олександра Комкова після весілля дівчина більше не показує.

#концертпозаявкам 🤪 Друзі, всім привіт❤️ Повертаючись до нашої нової рубрики - концерти в прямому ефірі, хочу щоб ви під цим постом написали ті пісні, які хотіли б почути в наступному прямому ефірі:) можна мої, а можна й ті, які ви б хотіли почути в нашому виконанні)) Пісні, які ви будете згадувати найчастіше тут - будуть проспівані обов'язково) решта - відберемо методом тику :) Спасибі шановному Роману Володимировичу @roman_polianskiy , за те що він легкий на підйом і підбирає за кілька хвилин, буквально, будь-яку пісню))) і за компанію😊 а вам за увагу😘😘😘 і приємні слова❤️

Фолловери не пройшли повз: "А красива б пара була 😉", "Вау, як ви наживо співаєте, дуже класно, потрібно записати версію акустику. Акустика супер, ви молодець😊", "Ви мені нагадуєте красуню Мальвіну з казки😍".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.