Нещодавно у чоловіка популярної української співачки Олі Полякової був день народження і артистка розповіла, що вона подарувала коханому. Про це вона розповіла за лаштунками зйомок "Хто зверху?" на Новому каналі.

"Я подарувала чоловікові свято на яхті, з живою музикою і розкішним столом. Це було чудово", — розповіла Оля Полякова.

Приготували сюрприз для Вадима Полякова і його доньки — 15-річна Маша і 8-річна Аліса. Правда, одну з дівчаток артистка підозрює в обмані.

"Аліса подарувала свічки, які сама зробила. А Маша щось на подарунок замовила, але це щось досі лежить на пошті. Думаю, забула про татовому дні народження і відмазується", — посміхнулася співачка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мабуть, дарувати враження — сімейна традиція Полякової. Як-то вона в день народження подарувала чоловікові захід у Лондоні. Ця поїздка в столицю Великобританії обійшлася артистці в 15 тисяч доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Полякова показала "чим багата", фотограф заливався слиною.

Як повідомляв Знай. ua, Полякова з донькою своїми танцями знесли дах Потапу.

Також Знай. ua писав, що юна дочка Полякової блиснула жіночною фігурою в міні-топі, мама не витримала.