Українська популярна співачка Tayanna розповіла про те, які стосунки у її колишнім чоловіком Єгором Глєбовим, як він спілкується з сином після того, як почав відносини з артисткою Ані Лорак. Про це дівчина розповіла в інтерв'ю "Світському житті".

У Тетяни з Єгором стосунки тривали три роки. У них народився син і майже відразу після народження Даніеля вони розлучилися через зраду хлопця. З того часу минуло вже чимало років і Таня спокійно говорить про відносини Єгора і своєї колеги Ані Лорак.

"Вони разом живуть, я все знаю. Він спілкується з сином, син йому дзвонить, звичайно рідко, тому що він відвик від нього", - каже Тетяна.

Tayanna, скріншот: YouTube
Tayanna, скріншот: YouTube

Маленький Даніель живе з Тетяною, але з батьком бачиться і не спілкується. Єгор навіть хотів познайомити сина з Ані Лорак та її донькою, але хлопчик не захотів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Він спілкується з сином. Коли він приїжджає в Київ ми можемо пообідати або повечеряти разом, тобто це не табу... Є така справа, він не зраджує собі, думаю, що і не буде зраджувати. Тим більше, він переїхав в іншу країну. Нам залишається тільки одне, з'їхатися і жити однією великою шведською сім'єю. Було, що Єгор хотів познайомити сина з Софією (дочкою Ані Лорак) я не була проти, адже він його батько, а у нього нова родина. Але син каже, що розуміє, і бачитися з батьком рідко. Каже, що якщо він поїде, то я залишуся одна... Все, мій захисник",

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Tayanna зізналася, як карантин позначився на її життя.

Як повідомляв Знай. ua, Tayanna проїхалася по коханому, який втік до Ані Лорак.

Також Знай. ua писав, що Tayanna випустила мотивуюче відео для прекрасної статі.