Зірка російської естради Микола Басков шокував народ результатами схуднення за час карантину. Фанати хотіли дізнатися, як артисту вдалося так швидко позбутися від зайвих кілограмів.

Виконавець "Натурального блондина" Микола Басков опублікував в Instagram-акаунті фото до і після схуднення. На світдтнах співак зображений з різницею в пару місяців.

"Мене тепер теж не впізнають", - підписав фото Басков.

За словами артиста, за час карантину він схуд на 16 кілограмів, але при цьому не вдавався до послуг пластичних хірургів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я нічого собі не відсмоктував", - заявив Басков в інтерв'ю одному з російських видань.

За словами зірки російської естради, він схуд завдяки простій дієті - швидку втрату зайвих кілограмів дало триетапне харчування.

Суть такої дієти полягає в тому, щоб чергувати типи продуктів і їсти кожен з них по три дні - від важких до більш легких і низькокалорійних.

Дієта від Миколи Баскова

Рисові дні (1-3)

Рис підходить тільки той, що приготований без солі і будь-яких жирів, навіть рослинного походження. Промийте зерна, залийте їх теплою водою і залиште на ніч. Вранці проваріть набряклий рис протягом 5 хвилин, промийте його холодною водою. Рис готовий до вживання. Протягом наступних трьох днів його потрібно вживати на сніданок, обід і вечерю з великою кількістю води.

Картопляні дні (4-6)

Картоплю можна вживати у відвареному або запеченому вигляді, але без солі і масла. Так само, як і рис, їсти можна лишень картоплю 3 рази на добу протягом 3 днів. На другому етапі втрата ваги складе від 2 до 4 кг.

Рослинні дні (7-9)

На третьому етапі можна лише овочі і фрукти. Це може бути рагу без солі і масла, тушковані або приготовані на пару брокколі, кабачки, баклажани, помідори. Все це можна урізноманітнити запеченими яблуками, але без цукру (і навіть без меду).

Продовжувати таку дієту можна не довше 15 днів, після чого потрібно зробити перерву, урізноманітнити меню іншими продуктами. Після чого її знову можна повторити для досягнення бажаного результату. Микола Басков поділився інформацією про те, що часто використовує цю схему харчування перед гастролями.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Браво хірургу", - Микола Басков згадав шалені 28 років у шовковій сорочці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Басков показав зміну обличчя за карантин

Також Знай.ua писав, скандальна Повалій повернулася в Україну з "оновленим" обличчям.