Популярна співачка Настя Каменських не залишається в стороні від українських традицій. Святкування Івана Купала, зрозуміло, не могло пройти повз неї. Більш того, це свято – один з найулюбленіших у Насті, тому кожен рік вона святкує його з величезним задоволенням.

У своєму Instagram Настя опублікувала фотографії, де вона відпочиває на природі. Каменських в легкому білому платті позує на тлі річки і берега, порослого очеретом. “Є в році кілька днів, коли відчуваєш особливу зв'язок з природою”, пише Настя в описі до фото. Одним з таких днів відома українська співачка вважає Івана Купала.

“Здається, що якщо прислухатися, можна почути, як перешіптуються дерева і вся природа ніби оживає”, написала Каменських. Вона додала, що цими фотографіями хоче передати не тільки власний настрій, але й приголомшливу атмосферу навколо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на казкову русалочка Аріель.

Як повідомляв Знай. ua Оля Полякова показала "чим багата", фотограф заливався слиною.

Також Знай.іа писав, що Настя Каменських міні-топі розкрила секрет своєї чарівності.