Наталія Горова, прийомна названа донька Потапа, активно веде свій блог в Instagram. Фанати люблять її за те, що у неї дійсно цікаві думки і своя точка зору. В свіжому пості Горова видала великий спіч на тему, чому вона просить не порівнювати себе з іншими.

“Ми народжуємося, ростемо в різних сім'ях. слухаємо різну музику, дивимося різні фільми”, пише Наталія. Проте чому ж ми починаємо порівнювати себе з іншими, хто трохи краще за нас?"

Горова вважає, що проблема в декількох чинниках. По-перше, це пов'язано з критикою близьких, по-друге, з не самою високою самооцінкою, адже часто задаєшся питанням “є дівчата красивіші мене, так чому повинні зустрічатися зі мною?”.


Тому Горова вважає, що треба полюбити себе до кінця, не озираючись на інших людей. Вона розуміє, що дівчаткам, які спираються лише на фотографії і сториз знаменитостей, набагато складніше зробити це, і багато бачать лише результат, а не процес.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше дочка Ірини Яківни, яка є колишньою дружиною репера Олексія Потапенка, 20-річна Наташа вже давно була помічена в дорослому тусовці мами від вітчима Mozgi Entertainment.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Наташа разом з мамою і братом Андрієм вирушила в подорож по США і Мексиці, звідки вона вже встигла викласти безліч фото.


Також "Знай.uа" писав, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.