Французький виконавець з українською душею. У репертуарі Поля Манондіза понад 25 пісень українською мовою. Так, цю пісню французький співак Поль Манондіз присвятив знаному українському оперному співаку та Герою України Василю Сліпаку, якого вбили роcійськi загаpбники 29 червня 2016 року.

Поль дуже відповідально підійшов до переспіву цього українського романсу і виконав "Місяць На Небі" у тій же тональності, що його виконував всесвітньо відомий український співак та громадський діяч Анатолій Солов'яненко.

Про це стало відомо завдяки відео на youtube.

Поль Манондіз – французький співак, який завоював Золотий приз Королівської Консерваторії Брюсселя. У його репертуарі пісні французькою, англійською, а віднедавна – і українською мовами.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"До четвертих роковин трагічної загибелі у бою з російськими окупантами видатного оперного співака, добровольця та патріота Василя Сліпака я підготував свою версію давнього українського романсу "Місяць На Небі". Коли я уперше почув цю пісню, а згодом побачив відеозапис, як її співає Василь, мене не полишала думка, що я теж маю спробувати заспівати її, щоб у такий спосіб віддати шану цьому видатному Українцю, який певний час був солістом Паризької національної опери… Герої не вмирають!".

Українська музика, зізнається, надихає його по-особливому. Ще у Франції співакові полюбилося чимало українських виконавців.

"Гурт "Океан Ельзи", "Фіолет", "Без обмежень", Скрипка. Ось ця вся музика мені дуже подобається. І це музика, яку я слухав, коли жив у Франції. Подобається Квітка Цісик. З Ніною Матвієнко ми зробили 15 концертів разом", - додав співак.

Нагадаємо, француз помістив всю любов до України в одну пісню: відео.

Як повідомляв Знай.uа Адель розповіла про жахливу сімейну трагедію: не почує жодного слова.

Також Знай.uа писав, Кароль в дуеті з Хливнюком зворушили українців: спасибі за такий подарунок.