Мегазірка голівудських екшенів та талановитий актор Том Круз - безстрашний герой на екранах, який готовий захистити свою обраницю у будь-якій ситуації. Однак сам актор не такий доблесний на знімальному майданчику. Принаймні, у цьому переконує його колега Тенді Ньютон.

Джерело: інтерв'ю Vulture.

Акторка грала дівчину Тома Круза у фільмі "Місія нездійсненна 2". І цей досвід був для неї жахливим.

Том Круз фото Getty
Том Круз фото Getty

Зйомки проходили у 2000 році, коли Том Круз завдяки шпигунській франшизі був топ-зіркою Голлівуду. Саме тому актор був надто прискіпливим до кожної сцени, особливо, якщо в ній грав не сам, а його колеги по стрічці. Такий тиск і надмірну вимогливість Тенді Ньютон називає жахіттям.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я була наляканою. Він завжди домінував над людьми, хоч і дуже старався бути хорошим. Але цей тиск, це було жахіття. Він багато на себе бере", – розповіла Тенді Ньютон.

Том Круз, фото gettyimages
Том Круз, фото gettyimages

Акторка пригадала найжахливіший момент співпраці з Томом Крузом. Мова йшла про сцену на балконі, коли Тенді Ньютон мала більший діалог, аніж її прискіпливий колега. Це настільки обурило Тома Круза, що він просто посеред зйомок наполегливо давав поради щодо гри та пропонував режисеру внести зміни у сценарій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, топ-5 світових зірок, які підтримали Black Lives Matter — Опра, Сміт, Тайсон.

Як повідомляв Знай.uа "$100 000 і нікого не покарають", — відомий репер пообіцяв відшкодувати збиток від погромів у США.

Також Знай. ua писав, що колишні кохані взялися обіляти ім'я Джонні Деппа, але не за просто так.