Відома українська акторка, резидентка "Дизель шоу" Яна Глущенко давненько не радувала шанувальників яскравими фото в мережі. І ось буквально днями Яна вирішила поділитися зі своїми підписниками дуже цікавою новиною.

Виявилося, що в родині гумористи з'явився новий "улюбленець". Сім'я Яни взяла в будинок вуличного котика, який "знайшов їх сам". Про це стало відомо завдяки новій публікації Яни в мережі Instagram.

Публікація Яни Глущенко, скріншот: Instagram
Публікація Яни Глущенко, скріншот: Instagram

,"Познайомтеся з новим чарівним членом нашої сім'ї. І допоможіть обрати для нього ім'я. Так, це кошеня (чоловічок)! Чесно, несподівано для мене, тому що я завжди була собачницею. Але чоловік дуже хотів завести котика... і сказав, що "наш" знайде нас сам! Так і сталося. Олег був на зйомках в селищі, де помітив цього нічийного пухнастика. Привіз його додому і сказав, що він буде жити з нами! Ви знаєте, як ми познайомилися, я відразу зрозуміла, що він "наш". Характер у нього чудовий! Особливо тепло ставиться до Таміка. Жодного разу його не подряпав! Хоча і Тама відчуває до нього дуже ніжні почуття. А от собаки поки не розуміють, що відбувається. Ось так росте наша дружна сім'я, незважаючи на мою алергію, але про це докладніше розповім в наступному пості)) Так що, як назвемо малюка?", - пише Яна.

Варто зазначити, що публікація Яни Глущенко буквально за кілька днів зібрала майже 10 тисяч лайків і десятки захоплених коментарів: "Гарне фото! Можна ще і кролика"; "Няшки"; "У мене кішка цієї ж породи"; "Барсік!!! Думаю йому підійде".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Обов'язково поцілуйте", - Яна Глущенко з Дизель шоу накачала губи.

Як повідомляв Знай.uа Дизель Шоу показали блондинку-губернатора: чиновники в ногах, глядачі під столом.

Знай.uа писав, артистка, що замінила Поплавську в "Дизель шоу", звернулася до українців.