Зірка "Піратів Карибського моря" Джонні Депп зізнався, що давав своїй доньці Лілі-Роуз марихуану, коли тій було 13 років. Про це стало відомо на суді за наклеп, який зараз проходить у Лондоні. Актор подав в суд на News Group Newspapers за історію, опубліковану в The Sun у 2018 році, в якій його виставили домашнім тираном, що сам Депп заперечує.

Як пише Evening Standart, у вівторок Депп давав свідчення. Актор зізнався, що давав канабіс своїй 13-річній доньці, коли та вперше хотіла спробувати наркотик. Слід зауважити, що Депп захищав своє рішення і назвав себе "відповідальним батьком".

Джоні Депп, скріншот: YouTube
Джоні Депп, скріншот: YouTube

Також він зазначив, що не хотів, щоб його донька-підліток курила марихуану у неконтрольованому середовищі і "впадала в якийсь параноїдальний штопор": "Я знав, що марихуана, яку я мав сам, яку я курив сам, заслуговує довіри і вона – хорошої якості”.

Знаменитий батько пояснив суду, що дав ці речовини Лілі-Роуз після обговорення рішення з її матір'ю, його колишньою дружиною Ванессою Параді. Він пригадав, як його 12-річній доньці на шкільній вечірці хтось передав косяк. Та розповіла батькові, оскільки не знала, що робити.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Депп розповів, що боявся, що наркотики можуть бути змішані з іншими речовинами. Саме тому він порадив Лілі-Роуз прийти до нього, коли вона дійсно відчує, що хоче спробувати. Джонні Деп назвав це піклуванням про свою доньку.

Джоні Депп, кадр з фільму
Джоні Депп, кадр з фільму

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Шейк вийшла на прогулянку під час карантину з новим бойфрендом, хто цей мисливець за зірковими дівчатами

Як повідомляв портал "Знай.ua", Адель приміряла сукню, яку носила до свого колосального схуднення — різниця приголомшлива

Також "Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі з "Величного століття" розповіла про труднощі у вихованні доньки