Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кілька відвертих кадрів, позуючи перед дзеркалом в сексуальній білизні темно-зеленого кольору і напівпрозорій білій сорочці. Так, артистка похвалилася результатами інтервального голодування, якого дотримується вже кілька місяців поспіль, помітно схуднувши за такий невеликий термін. Леся також зазначила, що дієта не допоможе, якщо при цьому їсти багато смаженого, борошняного або солодкого. При цьому красуня щодня робить планку і вже може простояти в ній цілих 4 хвилини.

До речі, інтервальне голодування - схема харчування, при якій можна вживати їжу лише в певний відрізок часу - 4 години на добу або 8, або, наприклад, 5 днів в тиждень, обмежившись водою в інший час.

Good morning бейбі🥦🥦🥦 #планкакаждыйдень💪 Я не скажу що вона особливо допомагає якщо жерти смажене, багато солодкого і борошняного!! Але на фото номер 2 хоч якийсь рельєф з'явився🙈 я не про живіт😆 Коротше якщо у вас немає часу на планку кожен день, напишіть в коментах слово ПРЕС може хоч хлопець з'явиться з нормальним Пресом в кишені😈👇🏻👇🏻👇🏻 Всім цьооом, я на зйомки😘

Фолловери не пройшли повз: "😍😍😍🤤 яка сексі бамбіна💋", "Доброго ранку, красуня ❤️😘", "Кайф", "Ох🔥🔥🔥🔥", "Як дівчинка зовсім😍", "Вай-вай😍 Легше🔥❤️", "💋💋💋💋😉 Супер виглядаєш", "Мені здається, що з такою фігурою як у тебе і планка не потрібна🔥🔥🔥", "Супер краса👍😍😍", "Уххх ти яка😍".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.иа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.