Дмитро Шепелєв – відомий телеведучий, у якого чимало шанувальників. За його життям активно стежать в соціальних мережах. Проте останнім часом відбувається щось недобре. Вдівець співачки Жанни Фріске Шепелєв повністю зник з поля глядачів власних шанувальників. Фанати турбуються: чи не сталося чого? Про це повідомило Telegram-видання "Тільки Нікому..."

Дмитро Шепелєв, скріншоти


І справді, Дмитро Шепелєв не заходив в Instagram вже більше півтора місяців. Останній запис була опублікована ще в травні. Більш того, Шепелєв навіть проігнорував День Народження своєї обраниці, матері своєї дитини Жанни Фріске, яка померла від раку.

Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске, фото: joinfo.ua
Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске, фото: joinfo.ua

Пам'ятного поста про Жанну шанувальники так і не дочекалися.
Важко сказати, з чим пов'язане таке раптове зникнення телеведучого. Фанати впевнені, що якби щось сталося, про це б вже оголосили. Швидше за все, Дмитро Шепелєв просто вирішив відпочити від соціальних мереж, поїхав куди-небудь на дачу, видалив Instagram з телефону і насолоджується тишею природи.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вдівець Шепелєв зізнався, як виховує сина Фріске.

Як повідомляв портал Знай.ua Рудий з "Іванушек" показав ексклюзивні архіви з покійною Фріске

Також Знай.uа писав, батько Фріске після загибелі дочки опинився у борговій ямі, пристави не дають дихати