Місяць тому відбулася резонансна ДТП за участю російського актора Михайла Єфремова - його джип на повному ходу врізався в фургон, водій якого помер від травм.

За долею зірки зараз стежать тисячі шанувальників, колег і друзів. Багато з них відверто співчувають і переживають за Єфремова. У їх числі 81-річна акторка Лія Ахеджакова.

Актриса багато років знає Михайла Єфремова. В одному з інтерв'ю вона згадує, як познайомилася з ним, коли він був ще підлітком.

"Завдяки маленькому Міші я познайомилася з Аллочкою (матір'ю Єфремрва - ред.), вона стала моєю улюбленою подругою, з Олегом Миколайовичем, якого я теж дуже любила", - згадує Ахеджакова.

Михайло Єфремов з матір'ю, фото з вільних джерел
Михайло Єфремов з матір'ю, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лія Ахеджакова пригадала також слова матері Єфремова, сказані незадовго до її смерті, яка, здається, серцем відчувала, що на сина чекає щось лихе.

"Те, що з Мішею сталося, звичайно ... Аллочка Покровська, його мама і дуже дорога мені людина, незадовго до смерті говорила: "Я так нервую - Мішу або посадять, або вб'ють". Ось що таке материнське серце", - поділилася Лія Ахеджакова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо.

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайло Єфремов спробував накласти на себе руки

Також Знай.ua писав, адвокат заявив, що Єфремов відмовився визнати провину за ДТП