У молодій сім'ї відомої телеведучої і блогерши Насті Івлєєвої одне свято змінює інше. Як тільки друзі та численні підписники привітати її і репера Елджея з першою річницею весілля, як прийшов час вітати хіп-хоп-виконавця з Днем народження.

Перше привітання, в тому числі у соцмережі, він отримав від дружини в мережі Isntagram.

Настя Івлєєва і Елджей, фото: Instagram
Настя Івлєєва і Елджей, фото: Instagram

"З днем народження тебе, моя любов! Ми вище всіх земних турбот, переживань, засуджень, правил і того "як треба"! Ми — це окрема Планета! Планета під назвою — довіра, легкість, впевненість, підтримка, таємниця, дружба, пристрасть, сім'я і віра один в одного. Нас не зрозуміти, за нами не наздогнати! Люблю назавжди! Пам'ятай, що ти найталановитіший хлопець на моїй пам'яті, ти можеш більше... куди більше і ти ще раз****ш! Твоя бомбіта", - написала Івлєєва, опублікувавши кадр з нещодавнього святкування першої річниці шлюбу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Опубліковані раніше у соцмережі кадри з тієї вечірки наробили багато шуму: Івлєєву звинуватили в неадекватній поведінці і показовості через те, що вона вирішила постріляти з автомата на святі і показати відео стрілянини в мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік зірки "Орла і решки" Івлєєвої отримав привіт від СБУ: тепер можна.

Як повідомляв Знай.uа Настю Івлєєву з "Орла і Решки" назвали селом – "Шмотки не зроблять людину з бидла".

Знай.uа писав, молодий татусь Галкін згадав юність - кадри з минулого століття.