Переможниця проекту "Холостяк-10" Даша Ульянова розповіла про те, що її серце не вільно. Про це вона зізналася в інтерв'ю для YouTube-каналу "Олицька".

Спортсменка зізналася, що зараз зустрічається з чоловіком, який старший за неї на 20 років. Про нового обранця дівчині відомо те, що йому 43 роки і він був одружений. При цьому Даша не знає, чи є у нього діти.

Даша розповіла, що він познайомилися в компанії і разом близько 3 місяців. Дівчина стверджує, що "кайфує" від цих стосунків.

"Квіточки були, був роман, він і зараз навіть є, з новим чоловіком. Ми познайомилися в компанії, якось у нас все зав'язалося. Мені кайфово в цьому почутті. Я хотіла доброго ставлення – я його отримую. Я не відчуваю різницю ні одну. Я йому завжди кажу: "Я балдію з тобою, тому що я не відчуваю ні якусь там ментальну різницю, фінансову, вікову. Ми на рівних. І сміємося постійно, шлях до мого серця лежить через жарти", - каже Даша.

Даша Ульянова, фото з Instagram
Даша Ульянова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте дівчина зізналася, що після проекту чекала дзвінка від Макса і думала, що вони помиряться. Адже саме вона стала ініціатором розриву відносин після того, як дізналася про секс Макса з іншою учасницею шоу.

Даша Ульянова, фото - Instagram
Даша Ульянова, фото - Instagram

"Дзвонила, спілкувалися, але до консенсусу ми не приходили. Для мене не можна все почати. Я дзвоню, починається якесь спілкування, знову згадуємо проект. Все, мене перекриває: "Як ти міг?", і так далі. Ще гірше ставало. Краще б я не дзвонила. В момент, коли дзвонила, я сподівалася на щось. Можливо, на якесь вибачення, визнання, яке не відбувалося", - каже Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможниця Холостяка Даша похвалилася постільною сценою з чоловіком.

Як повідомляв Знай. ua, любителька еротичної поезії з "Холостяка-10" Оханская заразила шанувальників.

Також Знай. ua писав, що грузинський красень Макацарія вирішив кардинально змінити життя.