Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року.

Правда, через деякий час жінка різко передумала - 15 червня ані Денис Устименко-Вайнштейн, ні Самойлова не з'явилися на засідання, яке проходило в Гливинському суді в Москві. Позивач (Оксана) відмовилася від позову у зв'язку з примиренням сторін. Як виявилося, пара вирішила дати стосункам другий шанс. На сімейних кадрах із нової фотосесії чоловік і дружина виглядають так, нібив їх житті і не відбувалося скандалу, а в одному з постів багатодітна мама все-таки вирішила перервати мовчання і пояснити ситуацію.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Я знаю що всі б раділи якщо б ми розлучилися і це було б логічно, правильно і по справедливості .я теж так вважаю . але раділи б мої діти ?як думайте?я знаю що для мене самої це було б найкраще рішення і я була до нього готова .але на інших вагах 4 дітей ,які постраждали . може для однієї дитини або двох можна було б якось пом'якшити удар ,але пом'якшити удар чотирьом я б не змогла,мене просто не вистачило .коли Аріела перестала спати ночами в панічних атаках і задихаючись .я реально злякалася . не я до цього призвела і начебто це не моя відповідальність .але діти мої .це не про те що я збираюся щось терпіти все життя заради дітей,ні .я просто дала їм маленький шанс на маму і тата.не чоловікові, а саме дітям. пробачила я?-ні. все так само як було?-ні . правильно я вчинила? я не знаю,це покаже час.але думаю мій приклад скоріше поганий,ніж хороший .тепер день сім'ї, любові і вірності не про нас))сумно,але правда) А вас я вітаю від душі))любіть,цінуйте та бережіть свої сім'ї❤️❤️❤️

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.