Світлана Лобода радує своїх шанувальників не тільки класними піснями, але і цікавим контентом. У своєму новому відео в Instagram, виконавиця вирішила приміряти на себе новий образ. Правда, маски в соціальній мережі поки не доопрацьовані, тому вийшло забавно.

В новому відео в Instagram Лобода з'явилася перед шанувальниками в образі Клеопатри. Однак мальована маска зробила його комічним. Мальовані коричневі волосся, величезні губи і сережки, розміром з CD-диск. У поєднанні з “квадратної” графікою, все це виглядало дуже смішно.

В такому образі Лобода виконала для фанатів відому пісню Jimmy, Aaja. Передплатники співачки відреагували неоднозначно. “Вам личить!”, “Обожнюю!”, “Господи...” – ось так коментували відео Світлани фанати. Всього за годину запис зібрала понад 150 тисяч лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.