У 1959 році відбулася історична подія, яку історики обговорюють і донині. Саме в тому році, 15 вересня, відбувся перший візит генерального секретаря ЦК КПРС Микити Сергійовича Хрущова до Сполучених Штатів Америки. Ця подія привернула увагу сотень мільйонів людей у США. Не залишилися осторонь і знаменитості.

Нещодавно було опубліковано безцінне з історичної точки зору фото. Виступ Микити Хрущова в США відвідала легенда американської сцени Мерилін Монро. На знімку видно, з яким інтересом вона слухає мова керівника Радянського Союзу.

Мерилін Монро на виступі Микити Хрущова, архівне фото

Помітно, що Монро повністю занурена в атмосферу, і намагається не пропустити жодного слова.

Промова Хрущова справила величезне враження на вище керівництво Штатів, так і на публіку. Преса залишилася в захваті від того, як голова ЦК виходив із складних ситуацій і відповідав на незручні питання. Проте офіційний візит так і не зміг зупинити “холодну війну”. Через 3 роки трапиться “Карибська криза”, який в перший раз поставить світ на межу існування. Таких ситуацій до краху СРСР буде ще багато.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, світові ЗМІ показали невідомі знімки вагітної Мерилін Монро

Як повідомляв портал Знай.ua, унікальні знімки 19-річної Мерилін Монро виставили на аукціон.

Також Знай.ua писав, Мерилін Монро вперше з'являється на екрані як Еві.