Голлівудський актор Джонні Депп заявив що його колишня дружина Ембер Херд одного разу випорожнилася на його ліжко задля дивного жарту. Саме в цей день він прийняв рішення про розлучення, пояснює кінозірка.

Джерело: британський таблоїд The Mirror.

Про цей інцидент, який начебто стався у 2016 році, стало відомо у ході судового засідання щодо публікацій газети The Sun, у яких Деппа звинуватили у домашньому насильстві.

У цей день як раз святкували день народження Ембер, і фекалії Депп знайшов уже вранці наступного дня. Тоді він відразу й запідозрив свою дружину.

"Вона сама зізналася нашому керуючому Кевіну Мерфі, що залишені в ліжку фекалії - це невинний жарт. Тим самим вона фактично визнала, що несе за це відповідальність, хоч і звинувачувала наших собак", - сказав Депп.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Херд у розмові з Деппом начебто стверджувала, що випорожнилися на ліжко їхні йоркширські тер'єри, але актор не повірив у це, пояснивши, що собаки не можуть стрибнути на ліжко.

Депп і Херд перебували у шлюбі з 2015 по 2017 рік. Їх розрив почався зі звинувачень акторки у насильстві з боку Деппа, що він пізніше неодноразово спростовував і навіть висував звинувачення у жорстокості з її боку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ембер Херд і Джонні Депп зустрілись в суді - чию сторону займе Феміда.

Як повідомляв портал Знай.ua, Колишні кохані взялися відбілювати ім'я Джонні Деппа, але не задарма.

Також Знай.ua писав, що ″Мозок перетворився на горище з барахлом″, - Джонні Депп похвалився картиною, яку малював 14 років.