Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гарячий ранковий кадр, позуючи лише в яскраво-рожевому бікіні і напівпрозорій чорній накидці в сіточку. Так, артистка засвітила розкішну фігуру, над якою наполегливо працює, а також поцікавилася у численних шанувальників, чим ті збираються зайнятися у кінець робочого тижня.

Morning, guyzzz☀️ It’s Friday! 😍 How you doing? Have any plans for the weekend? 😚 ⠀ Доброго ранку п'ятниці 😋 Як у вас справи? Які плани на ці вихідні?

Фолловери не пройшли повз: "Наша україночка 🔥", "Чудово 😊", "Ти красива завжди😻😻😻", "Все добре", "@kamenskux ви просто красуня ❤️❤️❤️❤️ ми Вас ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ дуже", "Настуся, ти найкрасивіша жінка в Україні. Так тримати!!!!", "Вау😍", "красунечка🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила кумедне відео, на якому позувала з їх з чоловіком Потапом білосніжною собачкою Мімі породи бішон-фрізе, яку численні шанувальники просто обожнюють. Так, артистка показала, як малеча намагалася поплавати в басейні, однак лише мило "наступала" лапками на воду, поки Настя тримала її на руках. До речі, Мімі з італьйської перекладається, як "кохана", саме тому Настя обрала песику таке ім'я.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.