На телеканалі СТБ відбудеться двадцятий випуск проекту "МастерШеф. Професіонали". За один крок до суперфіналу учасникам в ході випробування доведеться зустрітися зі своїми головними страхами.

"Як показує досвід, вміння нести відповідальність за свої вчинки – важлива риса успішного кулінара. Сьогодні учасники будуть виправляти помилки, яких припустилися за час роботи на цій кухні. Щоб зрозуміти причину і більше ніколи такого не робити. Учасникам доведеться готувати страви, які у них у свій час не вийшли. У шефів буде шанс виправити всі свої промахи і довести, що приготувати вони можуть все", - коментує суддя проекту Володимир Ярославський.

Майстер Шеф, фото - прес-служба СТБ
Майстер Шеф, фото - прес-служба СТБ

Давиду дістанеться блюдо для супергероя – на цей раз йому потрібно приготувати обід для Бетмена. Євген не впорався з Твиксом, йому потрібно буде повторити батончик Марс. У Едіка було дуже погане взаємодія з мікрохвильовкою, так що він повинен спробувати виправити недоліки. Владиславу потрібно приготувати страву з нелюбимими продуктами Ектора. Олександру запропонували знову зробити блюдо-інтертеймент. А Юлі – виправити помилку з найвищим стравою.

Крім того, якщо учасники в чорних фартухах зможуть не просто виправити помилки, а й здивувати суддів, вони знімуть з себе чорний.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасники "МастерШеф. Професіонали-2" втерли ніс кулінарам минулого сезону.

Як повідомляв Знай. ua, судді "Мастершефа. Професіонали-2" не пробачили улюбленця глядачів халтури.

Також Знай. ua писав, що хто з учасників за пару кроків до фіналу покинув "МастерШеф. Професіонали-2".