45-річний чемпіон світу з латиноамериканських танців, суддя на російському проекті "Танці з зірками" Максим Кожевников накинувся з кулаками на дружину і її адвоката. В результаті всі троє опинились в лікарні.

Максим Кожевников побив Анастасію та адвоката, коли ті прийшли до нього в квартиру. Про це повідомив Telegram-канал Mash.

Зазначається, що подружжя ділить майно. Анастасія Кожевникова прийшла на квартиру до чоловіка з юристом, щоб обговорити деталі шлюборозлучного процесу.

Максим Кожевников з дружиною Анастасією, весільне фото з вільних джерел
Максим Кожевников з дружиною Анастасією, весільне фото з вільних джерел

Наразі невідомо, що саме сподвигло Кожевникова накинутися на гостей з кулаками, однак, очевидно, що він не зміг себе контролювати. В результаті бійки всі троє опинились в лікарні з черепно-мозковими травмами та іншими тілесними ушкодженнями.

Зазначається, що поліція вже розбирається в тому, що трапилося.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До слова, відомий танцюрист розлучається вдруге. Раніше Кожевников був у стосунказ зі своєю партнеркою по паркету Юлією Загоруйченко. На початку 2000-х років вони переїхали в США. Там домоглися успіху в професійній діяльності, однак, їхній шлюб виявився бездітним.

Танцюристу подарувала дитину друга дружина - Анастасія. Сина назвали Микитою.

Однак, дитина не врятувала шлюб. Кожевников розлучився з другою дружиною Анастасією в 2017 році. Але до сих пір екс закохані не поділили квартиру в Тверському районі і не визначилися з вихованням спільного сина

Що стало причиною їхнього розлучення, наразі не відомо.

Максим Кожевников, фото:mk.ru
Максим Кожевников, фото:mk.ru

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пугачову і Галкіна втягнули в судову справу через поділ майна

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Остапчук після скандального розлучення похизувався своїм щастям

Також Знай.ua писав, молода дружина Петросяна показала, чим спокушає 74-річного гумориста