Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото в незвичайному образі, а в підписі до кадру розповіла про свою участь у зйомках розважального шоу "Хто зверху?".

Як видно, перед камерою Кучеренко з'явилася, стоячи за столом у студії. На зйомки модель прийшла в цікавому жовтому платті незвичайного фасону, яке красиво підкреслило тендітні плечі і трохи оголило декольте. Волосся красуні розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка, вона дивиться в камеру. У підписі до фотографії Саша написала: "Сьогодні знімали новий випуск фінального сезону вже легендарної програми #хтозверху. І я вперше спробувала себе в грі. Отримала масу задоволення – посміялися і надуркувалися вдосталь з @lesia_nikituk, @siriy_ua і нашими командами. Ви ж розумієте, хто переміг? Дивіться скоро в ефірі Нового каналу!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.