Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Так, в цей раз красуня показала кілька кадрів в соцмережі, на яких можна побачити її спекотне дефіле в місті.

Як видно, Альона відображена в красивою світлою локації, куди прийшла в карколомному образі. На ній сексапільне чорну сукню оригінального фасону з коротеньким подолом і відвертим декольте. Цей наряд красиво підкреслив її струнку фігуру і пишний бюст. Волосся моделі розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкі макіяж, вона млосно дивиться в камеру. В підписи до фотографій Омович написала: "1 чи 2? Моя любов до чорного не пройде ніколи, плаття @martskayashop. До речі, завтра у @martskayashop відкриття шоу-руму в центрі. Подарунки, знижки. Не пропустіть". Фолловери не пройшли повз, вони в захваті від нової публікації моделі, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Напомним нещодавно майже гола українська Кардашьян

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.